Ny rekord av organisering av ferievikarer

( Bilde tatt av Ferievikarer fra 2009)   

 

I sommer så gjorde styret i samarbeid med de tillitsvalgte en kjempe jobb med å organisere studenter. Vi organiserte over 40 studenter i tillegg til alle lærlinger som har begynt i jobb hos oss i år. Vi ser at medlemstallet i Arbeiderforeningen øker og er godt fornøyd med den jobben tillitsvalgte legger ned.

Nå går snart turen til Aalborg hvor alle tillitsvalgte og styret skal ha en 2 dagers konferanse. Her blir blant annet ett av temaene rekruttering og hva er det vi får med i medlemskapet.

 

1935583_245855155112_7505413_n

 

 

«Vi opplever ennå dessverre at medlemmer ikke vet alle forsikrings ordningene som er med i medlemskapet. Her har vi en jobb å gjøre da det er mye penger å spare både her og med aktivt bruk av LO favør,»

 

DSC_0807

 

Sier Alexander Andersen Nestleder i Arbeiderforeningen