Sammen mot Nøden.

Fagforeningen, i samarbeid med bedriften setter i disse dager i gang en solidaritets kampanje.

 

 Akkurat nå er tusenvis av desperate mennesker på flukt over Middelhavet og gjennom Europa. De flykter fra krig, vold og fattigdom. De setter livet på spill i håp om å komme seg i sikkerhet. De som overlever reisen står fullstendig på bar bakke, og trenger all hjelp de kan få.

Her handler det om å stå sammen. Vi har alle sett i media og sosiale medier hvordan situasjonen er i Syria, områdene rundt og oppover i Europa.

Fagforeningen kommer i den neste uke til å  besøke alle avdelinger på bedriften. 

Vi har laget en liste hvor alle ansatte kan skrive seg opp å bidra med 1 timelønn. Bedriftene vil bidra med tilsvarende beløp, begrenset opptil 50.000.-

Det ligger lister på fagforeningskontoret og i resepsjonen hvor du kan skrive deg på.

 

            Pengene som blir samlet inn går til Røde Kors.

 

 

Røde Kors jobber på spreng for å bistå med praktisk assistanse og støtte over hele kontinentet. Vi har nå fem nødhjelpsoperasjoner i Europa for å hjelpe titusenvis av sårbare flyktninger i Hellas, Italia, Makedonia, Ungarn og Serbia. Dette viser hvor alvorlig situasjonen er. Røde Kors bidrar til å sikre at flyktningene får det aller mest nødvendige av helsehjelp, førstehjelp, mat, klær og hygieniske artikler.