Til deg som skal stemme

 

Til deg som skal stemme – LO

Sjekk ut partienes svar på LO-medlemmenes viktigste saker.

 

Publisert 03.07.17 Av: LO – Informasjons- og rådgivningsavdelingen

LOs medlemsdebatt 2016-17 “Si din mening” er landets største demokratiske debatt om arbeidsliv. Nesten 100 000 medlemmer har deltatt i debatten, og sagt klart ifra om hvilket arbeidsliv de vil ha. LO-medlemmenes krav, sammen med vedtakene på LO-kongressen i mai, er grunnlaget for de 57 spørsmålene LO har stilt til de politiske partiene foran årets stortingsvalg.

Sjekk ut hvilke partier som er enig med LO-medlemmene

95 prosent av LOs medlemmer sier de vil bruke stemmeretten.
LO-medlemmenes stemmer kan avgjøre valget. Her kan du lese hva partiene mener om et utvalg av våre viktigste saker. Vi oppfordrer deg til å lese partienes svar i sin helhet. Sett deg inn i hvilke partier som forsvarer dine rettigheter som arbeidstaker og hvilke som vil svekke dem.

LOs medlemsdebatt
LOs medlemsdebatt ble gjennomført fra september 2016 til februar 2017. Alle LOs medlemmer – uansett partitilhørighet – ble invitert til å delta. Rundt 100 000 medlemmer deltok i det som er landets største demokratiske debatt om arbeidsliv.
Debatten ble oppsummert på LO-kongressen 8. – 12. mai 2017.

Les oppsummeringen av LOs medlemsdebatt