Jubilant fest

 

Årests Jubilant fest ble hold i Strandpromenaden 13.10.2017.  Årets Jubilanter er Vasil Pavljuk , Rolf Kristiansen, Dag Øystein Thomassen , Arnold Andersen, Viggo Møvig, Olaug Pedersen, Oddvar Emil Eriksen, Øyvind Solbakken, Per Sunde, Roy Martin Markussen, Tom Arild Kristiansen og Øystein Berntsen.

Olav Støylen

Vi var utrolig heldig å få 2 gjester på besøk. Harald Hageland og Olav Støylen. Harald Hageland er ikke noe ukjent for oss. Olav Støylen er det mange av jubilanter som kjenner igjen men de unge setter opp en liten spørsmål tegn.

Olav Støylen[1] (født 9. september 1941) var den siste lederen av Kjemisk Forbund før sammenslåingen med Industri Energi. Han er bosatt i Oslo.

Støylen har yrkeserfaring som sjømann, fisker og aluminiumsarbeider ved Hydros aluminiumsverk på Karmøy.

Leder og diverse, tillitsverv i Alnor Kjemiske fagforening, Karmøy. Forbundssekretær fra 1973, nestformann fra 1982 (valgt som påtroppende på landsmøte i 1980 og som leder i Kjemisk Forbund fra 1995, valgt på landsmøte i 1992 til å etterfølge Arthur Svensson når han gikk av med pensjon.[2]

Medlem næringspolitiske utvalg i Industri Energi, Nordisk kjemisk solidaritetsutvalg, styreleder industriarbeidermuseet på Rjukan.

Det er det som står i Wikipedia. Desverre er det ganske lite som står på nette om han. For etter det vi erfarer så har Olav Støylen enorm erfaring fra fagforenings arbeid. Tale etter tale. Ofte måtte Harald fortelle Olav at han har bare 7 min. Men det var umulig for Olav har mye på hjerte og er en dyktig taler. Så det var det beste underholding vi har noen gang hatt.

 

Etter en kjempe god middag og en uendelig underholding. Tok vi en gruppe bilde med jubilanter, Harald Hageland , Cay Nordhaug og Olav Støylen.

Så etter bilde gikk vi opp til 2 etasje der jubilanter fikk gaver og blomster.  Etter vi ble ferdig var det kake, drikke, musikk og gode minne og historie.

Erlend Gjerde prater sammen med Vasil Pavljuk

Jeg ble kjent med Vasil Pavljuk som tidligere har jobbet hos nikkel avdeling og Nikkel Service. Det var veldig morro for meg og snakket med Vasil om nikkel avdeling om fokan som fortsatt jobber der og hvordan nikkel og nikkelservice har forandret seg. Beste er å høre om hvordan old boys i nikkelen var når de var ny i avdeling.

Personlig syns jeg at jubilant festen er det beste som fins. Det er en spesielt øyeblikk å se jubilanter snakke sammen og snakke med oss om hvordan det var på min arbeidsplass tidligere. Og det er også morro å se hvor glad jubilanter er når de møte kjente folk.

 

Her kan du se noe fra jubilant festen på min Vlog