Redaktørens Hjørne av Øyvind Trædal

Endelig er vinteren her og løpe skoene er byttet ut med skisko eller slalåm støvler, Dessverre, i skrivende stund, så uteblir snøen her helt sør på. Men den kommer nok. Jeg har vel ikke fleste parten med meg , når jeg virkelig ønsker snø. Men ingen ting er som en lang skitur i skog og mark eller en dag i slalåm bakken.

Nok om vinter og snø. 31. desember kl. 23.59,59 slutter jeg å røyke. Da blir det forhåpentligvis bare ryggen dere ser av meg i løypene, og ikke en pesende og hostende løper eller sykler bak dere som gisper etter luft. Vi er ikke så mange i idrettslaget som røyker, men noen er vi. Håper med dette at jeg får med meg andre på dette nyttårs løfte. Forresten så pleier jeg å slutte hvert nytt år. Jeg klare å holde opp noen uker eller dager, men denne gangen skal jeg klare det????

Til slutt vil jeg ønske alle lesere en riktig god jul og et godt nytt år

Skrevet av :

Øyvind Trædal 

Bedrifts idretts nytt

Desember 1998