Kino Dag!

Nikkelverkets arbeiderforening har gleden av å invitere alle ansatte med venner og familie på egen kinovisning.


Tirsdag 24. April
Kinoen begynner kl 1730 og filmen som vises er
”Richard Storken”
Om filmen: Den foreldreløse spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror derfor at han er en av dem. Når storkene trekker sørover til Afrika om høsten, må de forlate Richard, en liten spurv vil ikke overleve den lange rei-sen. Men Richard er en modig fyr, og bestemmer seg for å følge etter.
Richard vil bevise at han er en stork, bare litt annerledes. Han allierer seg med den forvokste pygméugla Olga og diskoundulaten Kiki – sammen haiker de gjennom Europa med buss, tog og båt, på jakt etter Richards familie.
Påmeldingslister ligger i resepsjonen og lager.
Frist for påmelding : Fredag 20 april kl 12.
Ta med barn, barnebarn, nieser, søsken, nevøer, venner og naboer og hjelp oss til å fylle kinoen.
Hilsen Styret i Nikkelverkets Arbeiderforening